ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ
Ο ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ είναι μια 100% ελληνική επιχείρηση με ημερομηνία ίδρυσης το 1998 και κύρια απασχόληση την τροφοδοσία επαγγελματικών χώρων.

Η πολυετής εμπειρία μας στο χονδρεμπόριο, η οργανωτική δομή και ο σεβασμός στις ανάγκες του επαγγελματία, σε συνδυασμό με τη βαθιά επιθυμία για άψογη εξυπηρέτηση, αποτέλεσαν μερικά μόνο από τα σημεία αναφοράς που μας βοήθησαν στην εξέλιξη της επιχείρησή μας.

Δημιουργούμε ισχυρές σχέσεις όχι μόνο με τους πελάτες μας, αλλά και με τους προμηθευτές μας, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε σε όλους όσους μας επιλέγουν ανταγωνιστικές τιμές και μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, που συνεχώς φροντίζουμε να ανανεώνουμε.

Ο ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ απευθύνεται σε επαγγελματίες, από τον κλάδο της μεταποίησης: όπως

ταβέρνες,

εστιατόρια,

πιτσαρίες,

creperie,

οβελιστήρια,

καφέ μπαρ,

ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Βασική μας προτεραιότητα αποτελεί η ενδυνάμωση της σχέσης μας με όλους τους πελάτες μας. Μίας σχέσης συνεργασίας, που αντέχει στο χρόνο και στόχο έχει να τους στηρίξει και να συντελέσει αποτελεσματικά στην οικονομική τους ανάπτυξη και ευρωστία, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη, οικονομική περίοδο.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

ΕΠΙΛΕΓΩ ΜΑΚΕΔΟΝΑ!
1.

Ανταγωνιστικές τιμές

Βασικός μας σκοπός, η εξασφάλιση ,μέσω των προμηθευτών μας, καλύτερων τιμών.

2.

Ποικιλία

Σε εμάς βρίσκετε συγκεντρωμένη μία μεγάλη ποικιλία ειδών με περισσότερες από 5.000 επιλογές, με την οποία καλύπτετε όλες σας τις ανάγκες, χωρίς να χάνετε χρόνο και χρήμα σε μετακινήσεις.

3.

Αγορές χωρίς περιορισμούς και όρους

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέγετε εσείς τις ποσότητες που θέλετε ώστε να αγοράζετε χωρίς περιορισμούς ελάχιστης αγοράς ή συσκευασίας!

4.

Ποιότητα

Φροντίζουμε πάντα να διαθέτουμε ελεγμένα προϊόντα άριστης ποιότητας. Αναζητούμε πάντα τα καλύτερα είδη και γίνεται έλεγχος σε αυτά κάθε φορά που τα παραλαμβάνουμε ώστε να είμαστε σίγουροι για την ποιότητά τους.

5.

Εξυπηρέτηση

Επενδύουμε στην σχέση μας με τον πελάτη – συνεργάτη που μας επιλέγει. Φροντίζουμε να καλύπτουμε κάθε στιγμή τις ανάγκες που προκύπτουν. Σκοπός μας, να παρέχουμε σε εσάς αλλά και στους πελάτες σας, ό,τι καλύτερο!

6.

Επικοινωνία

Το ανθρώπινο δυναμικό της "MAKEDONAS" προσπαθεί καθημερινά να βελτιώνει τις υπηρεσίες που σας προσφέρει με σκοπό μια αποτελεσματική συνεργασία! Μοιραστείτε μαζί μας ότι σας απασχολεί μόνο με ένα τηλεφώνημα στο 23920 91888

7.

Οικονομία Χρόνου – Δωρεάν μεταφορικά

Δεν είναι απαραίτητο να έρθετε εσείς από τον χώρο μας, για την παραλαβή των προϊόντων που χρειάζεστε! Σας δίνουμε τη δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας, όπου μπορείτε να διαλέξετε τα προϊόντα μας ,από τον ολοκληρωμένο τιμοκατάλογό μας, και να μας δώσετε τηλεφωνικά την παραγγελία σας! Με τρεις προγραμματισμένες παραδόσεις την εβδομάδα, η παραγγελία σας καταφθάνει στην επιχείρησή σας, την επόμενη μέρα που μας δώσατε την παραγγελία σας! Φυσικά, δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση μεταφορικών, στην αξία του τιμολογίου σας!