ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΗ ΓΚΑΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΣ

Ζυμαρικά

Σε εμάς θα βρείτε υπέροχα ζυμαρικά, πολλών σχημάτων και γεύσεων! Επίσης, εάν απολαμβάνετε την δημιουργία των ζυμαρικών, μπορείτε να προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα υλικά για την παραγωγή τους!

Γαλακτοκομικά

Από την παραδοσιακή ΦΕΤΑ έως το πιο ασυνήθιστο Γαλλικό τυρί! Σας παρέχουμε μία μεγάλη ποικιλία γαλακτοκομικών προϊόντων, επώνυμων εταιρειών. Επίσης, γάλα για την συνταγή ή τον καφέ στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Αλλαντικά

Τα αλλαντικά που επιλέγουμε συνδυάζουν πλούσια γεύση και υψηλή ποιότητα! Σε φέτες, λωρίδες, κύβους, άκοπο ή σε ότι άλλη μορφή σας εξυπηρετεί! Φροντίζουμε να είναι πάντα φρέσκα, ώστε να προσφέρετε στο "κοινό" σας, το πιο νόστιμο γεύμα!

Κατεψυγμένα

Όποιες και εάν είναι οι ανάγκες σας,σε εμάς θα βρείτε μεγάλη ποικιλία κατεψυγμένων ειδών,γνωστών πιστοποιημένων εταιρειών. Κατεψυγμένα …. λαχανικών, ζύμης, κρεατικών ή θαλασσινών!

Έλαια

Επιλέγουμε μόνο ελληνικά λάδια άριστης ποιότητας! Πιστεύουμε ότι το λάδι δίνει ξεχωριστή γεύση και αναβαθμίζει την ποιότητα ενός καλού πιάτου, γι αυτό και στόχος μας είναι, να παρέχουμε σε όλους τους πελάτες μας ποιοτικά έλαια σε ανταγωνιστικές και συμφέρουσες τιμές!

Αλοιφές - Σάλτσες

Μεγάλη ποικιλία σε αλοιφές, σάλτσες και άλλα βοηθητικά προϊόντα. Μπορείτε να δοκιμάσετε πρωτού να διαλέξετε αυτό που σας ικανοποιεί καλύτερα! Ακόμη μπορείτε να εμπλουτίσετε το μενού σας με χειροποίητες αλοιφές, ενώ παράλληλα να αναδείξετε μία σαλάτα χρησιμοποιώντας το κατάλληλο dressing!

Καθαριότητα

Το βασικό συστατικό…για μία καλή κριτική, είναι φυσικά η καθαριότητα! Επενδύουμε σε αυτό, δίνοντάς σας λύσεις σε κάθε πρόβλημα! Συστήνουμε συγκεκριμένα απορρυπαντικά σε κάθε χρήστη, αφού πρέπει το απορρυπαντικό να είναι συμβατό με την εκάστοτε επιφάνεια που θέλουμε να καθαρίσουμε. Με αυτόν τον τρόπο, χρησιμοποιείτε το κατάλληλο υλικό, χωρίς φθορές και επιπλέον περιττά έξοδα!

Συσκευασία

Είδη συσκευασίας για κάθε επιχείρηση, με επιπλέον προνόμιο την εκτύπωση της ονομασίας της επιχείρησής σας, σε οποιοδήποτε υλικό συσκευασίας χωρίς μεγάλο κόστος! Δοκιμάστε το..